Supervisie

Je kunt bij mij terecht voor supervisie voor GZ psychologen in opleiding, IPT en EMDR.

Collega’s die in opleiding zijn voor EMDR therapeut via door de Vereniging EMDR Nederland (VEN) geaccrediteerde cursussen kunnen bij mij terecht voor supervisie.

Ook als je in opleiding bent voor psychotraumatherapeut kun je bij mij supervisie volgen.

Er is een supervisietraject dat leidt tot de deelname aan de EMDR vervolgcursus, hiervoor is een afgeronde VEN geaccrediteerde Basisopleiding EMDR vereist. Je volgt daarvoor supervisie over het standaardprotocol volgens het supervisieformulier van de VEN. De supervisie vindt plaats middels beeldmateriaal.

Na succesvol afronden van de vervolgtraining kun je terecht voor supervisie die is vereist voor het behalen van het EMDR Europe Practitionerschap. Je volgt daarvoor supervisie die voorbereidt op de registratie volgens het supervisieformulier van de VEN.

Als supervisor span ik mij in om collega’s te enthousiasmeren voor het degelijk toepassen van EMDR in hun dagelijkse praktijk vanuit kennis over en begrip van wat EMDR inhoudt. Ik moedig supervisanten aan met hun vragen en twijfels te komen en vooral ook hun materiaal te tonen en bespreken waar zij in vastgelopen zijn.